Prázdninová angličtina | Krásy našej obce

Vážení rodiča!

Prázdniny sú čas, keď si škôlkári aj školáci oddýchnu od svojich školských povinností, keď majú priestor dostatočne sa vyšantiť, „podovolenkovať“, načerpať novú silu a energiu do nového školského roka. Prázdniny sú ale aj čas, keď sa naše ratolesti naučia veľa nového. Či už v letnom tábore, na sústredení, alebo len tak, sledovaním každodenného života okolo seba.

Letný kurz „Prázdninová angličtina“ je tu preto, aby Vaše deti osviežil. Deti počas prázdnin neradi myslia na školu a preto by sme aj my tento pojem vynechali. Nebudeme sa tváriť, že sme v škole, budeme sa hrať, smiať a zabávať. Prázdninová angličtina dá Vašim deťom priestor prejaviť sa, získať nové vedomosti, osvojiť si už naučené poznatky a tak sa lepšie adaptovať v novom školskom roku. V neposlednom rade, dodá Vašim deťom sebavedomie pri vyjadrovaní sa a komunikovaní.

Mladšie ratolesti si osvoja angličtinu prostredníctvom hier, rýmov, básničiek, pesničiek. Tí starší zase prostredníctvom komunikácie, kde na chvíľu zabudneme na školskú gramatiku a testy a budeme sa tešiť z toho, že vieme vyjadriť to, čo cítime.

Prázdninová angličtina prebehne v čase od 15. augusta do 15. septembra. Stretneme sa 9x, na jednu hodinu, v zasadačke Kultúrneho domu, Kysak. V prípade záujmu sa prihláste do 30.6.2016 e mailom na adresu info@amka-events.eu Môžete sa prihlásiť aj telefonicky alebo prostredníctvom sms na čísle 0948 781 381.  Do správy uveďte Kurz Kysak, meno dieťaťa a vek. Nezabudnite uviesť tel. číslo alebo e mail spolu s vyhovujúcim časom, kedy Vás môžeme následne kontaktovať.

Počet stretnutí: 9

Termíny stretnutí:

August: 15, 18, 22, 25, 30

September: 5, 8, 12, 15

Čas:

Mladšie deti/žiaci: 16.45 – 17.30

Starší žiaci: 15.30 – 16.30

Cena kurzu: 60 €

Zároveň by sme Vás radi pozvali na našu ukážkovú hodinu, ktorá sa uskutoční dňa 23.6.2016 v čase od 17:00 – 17:45 v zasadačke Kultúrneho domu Kysak.

V prípade akýchkoľvek otázok sa nás možete obrátiť prostredníctvom vyššie uvedeného e mailu alebo telefonicky. Radi zodpovieme Vaše otázky.

Tešíme sa na Vás!

V mene AM-KA EVENTS, Klára Ľachovičová